αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο λόγος για τον οποίο πέτυχε το Snapchat, είναι ο Evan Spigel»: Τονίζει ο πρώτος επενδυτής της πλατφόρμας

«Ο λόγος για τον οποίο πέτυχε το Snapchat, είναι ο Evan Spigel»: Τονίζει ο πρώτος επενδυτής της πλατφόρμας

Η Snap – μητρική του Snapchat- ετοιμάζεται για την Δημόσια Εγγραφή της και την είσοδο της στο χρηματιστήριο, που αναμένεται να εκτοξεύσει την αξία της. Μια μεγάλη πορεία μέχρι εδώ, φέρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Και ποιος ξέρει, τι μένει ακόμα να δούμε.

Χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη, είναι φυσικά και όσοι έχουν επενδύσει στο Snapchat. Ήρθε η ώρα να δικαιωθούν οικονομικά, για την επιλογή τους. Ο πρώτος άνθρωπος που επένδυσε στο Snapchat, όταν αυτό ήταν ακόμα στα ξεκινήματα του ήταν ο Jeremy Liew, στέλεχος του fund Lightspeed Venture Partners.

Όπως παραδέχεται μιλώντας στο Recode.net, ο ίδιος δεν είχε καταλάβει από την αρχή το πως θα γιγαντωνόταν το Snapchat και θα γινόταν ουσιαστικά μια «popoular culure». Με μεγάλη αποδοχή, ειδικά στους νέους ανθρώπους. Το μόνο που μπορούσε να κάνει στη αρχή, ήταν να κοιτά τα στατιστικά στοιχεία- εκεί έβλεπε την ανάπτυξη που καταγραφόταν μήνα με τον μήνα.

Ο λόγος για τον οποίο το Snapchat πέτυχε, ήταν ένας, σύμφωνα με τον Liew. Και έχει ονοματεπώνυμο: Evan Spiegel. Ναι, ο ιδρυτής και CEO της πλατφόρμας. Ο «μικρός» που κατάφερε να δει στο μέλλον, να εφαρμόσει το πλάνο του ακόμα και όταν πολλοί δεν το πίστευαν και τελικά οδήγησε το Snapchat στην απόλυτη επιτυχία. Με τον Liew να δηλώνει τώρα ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου που δεν μπορούσε… να προβλέψει την επιτυχία εξ αρχής.

Μάλιστα, ο ίδιος απαντά και σε ερώτηση για τις περίφημες αντιγραφές που κάνει το Facebook, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά λειτουργίες του Snapchat. «Η μίμηση, είναι η καλύτερη μορφή κολακείας» λέει χαρακτηριστικά ο επενδυτής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως ο πρώτος επενδυτής εντόπισε το Snapchat όταν αυτό βρισκόταν σε αρχικό στάδιο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − seven =