αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος αυτή την Δευτέρα στην εκπομπή «Today». Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί

Ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος αυτή την Δευτέρα στην εκπομπή «Today». Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί

Αυτή την Δευτέρα (16/4) ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Today» την οποία παρουσιάζει η Μάιρα Μπάρμπα και προβάλλεται στο κανάλι ACTION 24. H ενημερωτική εκπομπή ξεκινά στις 15:00 (όπως και κάθε μεσημέρι), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης αναμένεται να φιλοξενηθεί εκεί λίγο μετά τις 15:30. Όσοι λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτή τη live συζήτηση, πρέπει να συντονιστείτε την ερχόμενη Δευτέρα στο ACTION 24, και ιντερνετικά στο Action24.gr.

Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί αυτή τη φορά: Θα δούμε 3+1 tips για να κάνεις γνωστό το project σου, χωρίς μπάτζετ. Σε προηγούμενη εμφάνιση του Γιάννη Μπελεγρίνη στην εκπομπή, είχαν παρουσιαστεί συμβουλές για το πως να ξεκινήσεις μια επιχείρηση από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Εδώ όμως υπάρχει ένα ερώτημα: Πως μπορείς να κάνεις γνωστό το project σου, αφού το ξεκινήσεις; Και με δεδομένο ότι δεν έχεις πολλά χρήματα στα χέρια σου. Τις απαντήσεις λοιπόν θα τις δούμε αυτή τη Δευτέρα.

Για όσους την χάσατε, μπορείτε να δείτε και την προηγούμενη εμφάνιση του ιδρυτή του It’s Possible στην ίδια εκπομπή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (41:35 λεπτό). Τότε έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως μπορούμε να κάνουμε personal branding σωστά, και να… φτιάξουμε ένα καλό επαγγελματικό όνομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 1 =