αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του It’s Possible… επιστρέφει στην εκπομπή «Today». Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί live

Ο ιδρυτής του It’s Possible… επιστρέφει στην εκπομπή «Today». Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί live

Μια νέα εμφάνιση στην εκπομπή «Today» που προβάλλεται στο ACTION 24 και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα, θα κάνει ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης. Την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Μαρτίου. Ποιο θα είναι το θέμα αυτή τη φορά: Θα παρουσιαστούν μερικοί κανόνες για personal branding, έτσι ώστε να γίνει κάποιος γνωστός και κερδοφόρος.

Δες για παράδειγμα τον Elon Musk. Ναι, έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή τις Tesla, SpaceX, SolarCity και Boring Company. Είναι δισεκατομμυριούχος και πετυχημένος επιχειρηματίας. Όμως έχει καταφέρει κάτι επίσης σημαντικό: Έχει χτίσει το personal brand του. Είναι brand από μόνος του- όχι μόνο ως Tesla ή ως SpaceX. Δεν είναι τυχαίο, ότι πρόσφατα ο Musk πούλησε χιλιάδες καπέλα με το σήμα της Boring Company. Κάνοντας απλά μια ανάρτηση στο Twitter. Μπορεί να κάνει πλέον ό,τι θέλει.

Η εκπομπή «Today» ξεκινά στις 15:00 (όπως και κάθε μεσημέρι), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης αναμένεται να φιλοξενηθεί εκεί λίγο μετά τις 15:30. Όσοι λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτή τη live συζήτηση, πρέπει να συντονιστείτε την ερχόμενη Παρασκευή στο ACTION 24, και ιντερνετικά στο Action24.gr.

Για όσους την χάσατε, μπορείτε να δείτε και την προηγούμενη εμφάνιση του ιδρυτή του It’s Possible στην ίδια εκπομπή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (31:20 λεπτό). Τότε παρουσιάστηκαν μερικά tips, για το πως μπορείς να ξεκινήσεις μια επιχείρηση από το δωμάτιο σου, με ελάχιστο μπάτζετ.

Ακολουθείστε τον Γιάννη Μπελεγρίνη επίσης στο Linkedin και στο Facebook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − seven =