αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας που έχει δουλέψει με δισεκατομμυριούχους, λέει ότι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας που έχει δουλέψει με δισεκατομμυριούχους, λέει ότι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό

Ο Demetri Argyropoulos έχει μάθει να ζει μέσα στα χρήματα. Είναι ο ιδρυτής και CEO της Avant Global, μιας μεγάλης εταιρίας που λειτουργεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Έτσι, ο ίδιος συνεργάζεται στενά με leaders από όλο τον κόσμο και εύπορες οικογένειες.

«Εργάζομαι για δεκάδες δισεκατομμυριούχους και εταιρίες» λέει στο Forbes ο ελληνικής καταγωγής businessman. Ο οποίος έχει σαν βάση του τις ΗΠΑ, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

«Με καλούν για να τους “συνδέσω” με τους ανθρώπους που χρειάζονται να συναντήσουν» συμπληρώνει ο Argyropoulos. Έχοντας συνεργαστεί με τόσους πολλούς δισεκατομμυριούχους, παρατήρησε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα απλό κοινό χαρακτηριστικό: «Ξέρουν τι θέλουν» τονίζει ο ίδιος. Και εξηγεί: «Λαμβάνουν αποφάσεις γρήγορα. Έχουν στήσει μια συγκεκριμένη πλατφόρμα στην επιχείρηση τους και θέλουν να συνεχίσουν να επεκτείνονται. Με την εταιρία τους να είναι βιώσιμη και αποδοτική».

Οι άνθρωποι αυτοί δεν φοβούνται να κάνουν τις επιλογές τους. Είναι αποφασιστικοί και τολμηροί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 8 =