αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ δημιουργός του Ripple: Ο άνθρωπος που έκανε υπομονή 4 χρόνια, και τώρα είναι λίγο πιο… φτωχός από τον Mark Zuckerberg

Ο δημιουργός του Ripple: Ο άνθρωπος που έκανε υπομονή 4 χρόνια, και τώρα είναι λίγο πιο… φτωχός από τον Mark Zuckerberg

Το όνομα του Chris Larsen ίσως δεν λέει κάτι στο ευρύ κοινό. Είναι όμως ο δημιουργός του Ripple. Ναι, πρόκειται για το ψηφιακό νόμισμα το οποίο εδώ και λίγες ημέρες είναι το δεύτερο πιο ισχυρό στον κόσμο, μετά το Bitcoin.

Η ιστορία του Chris Larsen έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο ίδιος, βλέποντας το πως κινείται το Bitcoin (και προφανώς… προβλέποντας λίγο το μέλλον), αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του ψηφιακό νόμισμα. Έτσι, μαζί με έναν συνεργάτη του, έφτιαξαν το Ripple.

Εδώ, οι συναλλαγές είναι πιο άμεσες. Το Ripple χρησιμοποιεί την ίδια blockchain τεχνολογία με το Bitcoin. Ωστόσο, εδώ υπάρχει μια διαφορά: Οι απλοί χρήστες δεν μπορούν να κάνουν «εξόρυξη» του Ripple. H όλη διαδικασία γίνεται από μια εταιρία στο Σαν Φρανσίσκο. Η οποία δημιουργεί το νόμισμα και το κυκλοφορεί ανά χρονικά διαστήματα.

Ακόμα και όταν ο συνεργάτης του Larsen αποχώρησε για να δημιουργήσει ένα άλλο ψηφιακό νόμισμα, εκείνος επέμεινε σε αυτό που είχε δημιουργήσει. Και συνέχισε να είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα «νομίσματα» Ripple στην κατοχή του- συνολικά 5,19 δισ. «νομισμάτων». Μετά από 4 χρόνια υπομονής, το ρίσκο του απέδωσε. Και το Ripple ξεκίνησε να ανεβαίνει.

Μόλις πριν μερικές ημέρες, το Ripple, έγινε το δεύτερο πιο ισχυρό ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο. Και η περιουσία του Larsen εκτοξεύτηκε στα 59 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας σε πλούτο, ανθρώπους όπως ο ιδρυτής της Alibaba, Jack Ma. Όπως σημειώνει το Born Realist, σήμερα ο Chris Larsen είναι ο πέμπτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, πίσω από τον Mark Zuckerberg.

H ιστορία του, μας διδάσκει το εξής: Το ότι δεν είσαι πετυχημένος σήμερα, δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι ποτέ. Απλά περίμενε για την σωστή στιγμή.

Rise of Ripple

If you're not willing to risk it all, You don't want it bad enough <3- BornRealist Tech

Posted by BornRealist Tech on Samstag, 6. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − five =