αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, έκανε… νέο post για τα «Σαββατοκύριακα που πάνε χαμένα»

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, έκανε… νέο post για τα «Σαββατοκύριακα που πάνε χαμένα»

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και best seller συγγραφέας, Grant Cardone, έχει μια συγκεκριμένη γνώμη για τα Σαββατοκύριακα. Θεωρεί ότι από τη στιγμή που δεν έχεις φτάσει στον μεγάλο στόχο σου, δεν πρέπει να τα αφήνεις να πάνε χαμένα. Ούτε για μια στιγμή. Τώρα, με νέο του post στο Facebook, εξηγεί αυτό που του άλλαξε τη ζωή.

«Όταν σταμάτησα να σπαταλώ τα Σαββατοκύριακα, η ζωή μου άλλαξε» τονίζει ο ίδιος.

Ενώ ακριβώς πάνω από την ανάρτηση του, συμπληρώνει: «Σταμάτα να σπαταλάς τα Σαββατοκύριακα και να ξοδεύεις χρήματα που δεν έχεις. Σου το υπόσχομαι, θα αλλάξει τα πάντα». Ο ίδιος βέβαια στο παρελθόν, έχει ξανά αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. «Οι άνθρωποι που ζουν για τις Παρασκευές δεν έχουν έναν σκοπό», έχει πει. Θεωρούν ότι ανοίγει ένα 48ωρο παράθυρο για αυτούς, για να κάτσουν. Όπως τονίζει ο Cardone, αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, δεν πρέπει να κάθεσαι τα ΣΚ.

Ενώ σε άλλη ανάρτηση έχει τονίζει: «Μην σπαταλάς το Σαββατοκύριακο σου παρτάροντας, αν δεν το έχεις κερδίσει. Ζορίσου τώρα και πλήρωσε το τίμημα, έτσι ώστε να μπορείς να πληρώσεις οποιαδήποτε τιμή στο μέλλον»

Stop wasting weekends and spending money you don't have. I promise you, it will change everything.

Posted by Grant Cardone on Samstag, 27. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =