αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ανατρεπτικός κύριος Branson εξηγεί γιατί ο ευέλικτος τρόπος εργασίας είναι ο καλύτερος

Ο ανατρεπτικός κύριος Branson εξηγεί γιατί ο ευέλικτος τρόπος εργασίας είναι ο καλύτερος

«Η δοκιμασμένη διαδρομή δεν είναι πάντα ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία». Έτσι ξεκινά το άρθρο του στο blog της Virgin, ο Richard Branson. Ο διάσημος επιχειρηματίας, μίλησε αυτή τη φορά για την ευέλικτη ή part time εργασία, η οποία κατά τον ίδιο μπορεί να σε φτάσει ψηλά.

«Στην Virgin πιστεύουμε ότι η ευέλικτη εργασία, είναι έξυπνη εργασία. Μπορεί να σου ανοίξει μεγάλες ευκαιρίες και προοπτικές» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Branson. «Virgin has never done business as usual», λέει χαρακτηριστικά ο Branson, κάνοντας ξεκάθαρο ότι ενεργεί πάντα με τον δικό του ανατρεπτικό τρόπο.

Φέρνει μάλιστα το παράδειγμα της Emily Cox, η οποία είναι υπεύθυνη για της Δημόσιες Σχέσεις της Virgin Money. Με πολλές αρμοδιότητες και πολλές δραστηριότητες τις οποίες τρέχει παράλληλα η ίδια. Κι όμως, η Cox εργάζεται από τον Ιανουάριο του 2016 ως part time. Έτσι έχει την ευκαιρία να περνά πολύ χρόνο με την κόρη της.

«Δεν ήμουν ποτέ κάποιος που ακολουθούσε τους κανόνες. Κάτι που δουλεύει καλά για κάποιον άλλο, μπορεί να μη δουλεύει για εμένα» τονίζει ο ιδρυτής της Virgin, συμπληρώνοντας ότι συνήθως δεν εργάζεται από το γραφείο του. Προτιμά να εργάζεται ενώ περνά χρόνο με την οικογένεια και φίλους. Δεν είναι τυχαίο, ότι συνόδεψε την ανάρτηση του συγκεκριμένου άρθρου του, ποστάροντας στο Facebook την παραπάνω φωτογραφία. Όπου φαίνεται να εργάζεται σε κάποιο εξωτικό μέρος.

«Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει. Η ευέλικτη εργασία ενθαρρύνει το προσωπικό μας για να βρει μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» υπογραμμίζει ο Branson και συνεχίζει: «Μπορεί να μην δουλεύει καλά για κάθε κλάδο, Οργανισμό ή πρόσωπο. Αλλά είναι ένας έξυπνος τρόπος εργασίας για εμένα και πολλούς άλλους στη Virgin».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 17 =