αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Έλληνας που λέει «Kalimera» με μια καντίνα και σαρώνει στο Λονδίνο

Ο Έλληνας που λέει «Kalimera» με μια καντίνα και σαρώνει στο Λονδίνο

Καινοτομία και καλές ιδέες μπορεί να υπάρχουν ακόμα και σε κάτι πολύ καθημερινό. Όπως μια καντίνα στον δρόμο. Αυτό δείχνει η ιστορία του Τηλέμαχου Αργυρίου.

Ο ίδιος εργαζόταν στον τραπεζικό κλάδο στο Λονδίνο και είχε προσωπική εμπειρία από τα γρήγορα γεύματα στο χέρι. Και τι αποφάσισε να κάνει; Να δημιουργήσει μια καντίνα με το όνομα «Kalimera» και να προσφέρει σε όσους μένουν εκεί, γεύσεις από την Ελλάδα.

Το μενού του παίζει μεταξύ κλασικών και πολύ γνωστών ελληνικών γεύσεων, όπως ο μουσακάς και τα σουβλάκια, παρουσιασμένα, όμως, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο και συνδυασμένα με διαφορετικά υλικά, δίνοντας νόστιμα και ελαφριά πιάτα που μπορεί κάποιος να απολαύσει στο χέρι και να ικανοποιήσει εκλεκτά τη γεύση του.

Στο Kalimera βρίσκεις μουσακά με μελιτζάνες, ψητές πατάτες, ραγού με κρέας ή χορτοφαγικό και σως κεφαλοτύρι σε αποδομημένη μορφή όμως, τα διάσημα σουβλάκια σε 3 εκδοχές: με κοτόπουλο, τζατζίκι αβοκάντο και χούμους, αρνίσιο με τζατζίκι μέντας και μελιτζανοσαλάτα και χορτοφαγικό με χαλούμι, πέστο, σπανάκι και ντοματίνια, αλλά και σαλάτες χορτοφαγικές ή με κρέας.

Όπως αναφέρει το Womantoc, οι Λονδρέζοι σχηματίζουν ουρές έξω από το Kalimera, με τους περισσότερους να επιστρέφουν ξανά και ξανά, έχοντας μόνο καλά σχόλια να κάνουν για τις ελληνικές σπεσιαλιτέ του Τηλέμαχου. Ανάμεσα τους φυσικά και οι πρώην συνάδελφοι του.

Μάλιστα, τα προϊόντα που πουλάει, λόγω τις μεγάλης ζήτησης πολλές φορές ξεπουλάνε. Τελικά, τα success stories πραγματοποιούνται και μέσα σε καντίνες.

in__6518_57fe1066e84b2

in__6518_57fe10672719c

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + eight =