αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ άνθρωπος που έφτιαξε εταιρία με «περιμενάκηδες» στις ουρές και έβγαλε 14.000 δολάρια μέσα σε μια ημέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άνθρωπος που έφτιαξε εταιρία με «περιμενάκηδες» στις ουρές και έβγαλε 14.000 δολάρια μέσα σε μια ημέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Robert Samuel είναι επιχειρηματίας. Αλλά όχι σαν αυτούς που ίσως έχεις συνηθίσει. Βέβαια, αν το σκεφτείς, το ξεκίνημα του ήταν… συνηθισμένο: Βρήκε μια επιχειρηματική ευκαιρία, λύνοντας ένα πρόβλημα. Το αξιοπερίεργο είναι, το τι πρόβλημα έλυσε.

Αυτός ο άνθρωπος ίδρυσε την «Same ole line dudes», στην Νέα Υόρκη. Μια εταιρία μέσω της οποία μπορείς να ενοικιάσεις επαγγελματίες ανθρώπους για να περιμένουν για εσένα σε κάποια ουρά. Για παράδειγμα, σε μια δημόσια υπηρεσία ή έξω από ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. ‘Η σε έναν γκισέ που πωλούνται εισιτήρια για ένα event. Οπουδήποτε, δηλαδή, μπορεί να υπάρξουν ουρές ανθρώπων που περιμένουν για κάτι. Και φυσικά με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να κάτσεις εσύ προσωπικά και να περιμένεις. Θα το κάνεις για εσένα ένας «περιμενάκιας».

Ο Samuel διαχειρίζεται μια ομάδα ανθρώπων, και τους στέλνει στα σημεία- κλειδιά, όπου έχουν ζητήσει οι εκάστοτε πελάτες. Τα κέρδη που έχει είναι εντυπωσιακά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι την ημέρα που βγήκαν τα νέα iPhone (και υπήρχαν μεγάλες ουρές), συγκέντρωσε συνολικά 14.000 δολάρια. Μέσα σε 24 ώρες.

Μάλιστα, ο ίδιος λέει ότι δεν είναι και τόσο δύσκολη δουλειά. «Παίρνεις μαζί σου ένα βιβλίο, έχεις το κινητό σου με πολλές εφαρμογές, και ακούς επίσης μουσική», σημειώνει ο ιδιαίτερος επιχειρηματίας.

Meet Robert Samuel

This man made $14K in ONE day by standing in lines.

Posted by Patrick Bet-David on Dienstag, 10. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + thirteen =