αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟμιλία στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών θα κάνει στις 27 Ιουνίου ο καθηγητής του MIT, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης

Ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών θα κάνει στις 27 Ιουνίου ο καθηγητής του MIT, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης

Μια ακόμα ομιλία επί ελληνικού εδάφους θα κάνει ο καθηγητής του MIT, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης. Αυτή θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 17 Ιουνίου. Με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη. Όσοι βρίσκονται στην Αθήνα αυτή την περίοδο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν live το event. Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη τους χρήστες που έχουν δηλώσει ότι θα πάνε, στο σχετικό event στο Facebook, αναμένεται σημαντική προσέλευση του κοινού.

Η σχετική πρόσκληση

Ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γεώργιος Μαριδάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Βας. Σοφίας και Ριζάρη 2)
την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει με θέμα:Η εποχή της τεχνητής νοημοσύνης: Ευκαιρίες και προβληματισμοί.

Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης Καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και επιστήμης υπολογιστών του ΜΙΤ (τεχνολογικού ινστιτούτου της Μασαχουσέτης)

Τον ομιλητή θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Γεώργιος Μαριδάκης.

Εδώ είναι και το σχετικό event στο Facebook

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + seventeen =