αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟκτώ πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά τις 8 το απόγευμα, αν θες να είσαι πετυχημένος και χαρούμενος

Οκτώ πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά τις 8 το απόγευμα, αν θες να είσαι πετυχημένος και χαρούμενος

Έχουμε διαβάσει πολλά άρθρα και έχουμε ακούσει ομιλίες για το πως οι πετυχημένοι άνθρωποι ξεκινούν την ημέρα τους. Τι συνήθειες έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους κάθε πρωί. Και όντως το πως ξεκινάς την ημέρα σου παίζει σημαντικό ρόλο. Μπορεί να σου δώσει την απαραίτητη ώθηση και να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους που πρέπει να εκπληρωθούν μέσα στο 24ωρο.

Τι γίνεται όμως με την άλλες ημέρες της ημέρας για τις οποίες λίγοι μιλούν; Το Thrive Global έφτιαξε μια λίστα με τα 8 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι μετά τις 20:00. Και κάπως έτσι καταφέρνουν να είναι πάντα winners και ευτυχισμένοι στην ζωή τους. Πόσες από αυτές τις συνήθειες έχεις εσύ;

1# Κάνε ένα περίπατο με το φως του φεγγαριού. Σε βοηθά να αποσυμπιεστείς και να ξεχάσεις λίγο το άγχος της δουλειάς.

2# Αποσυνδέσου. Μην τσεκάρεις τα emails. Και άσε μακριά το laptop, εκτός αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

3# Σωστός ύπνος. Καλή θερμοκρασία στο δωμάτιο, καλό κρεββάτι, και μην ξεχνάς να δίνεις στον εαυτό σου 1 ώρα για χαλάρωση πριν πέσεις για ύπνο.

4# Διάβασμα. Το κάνουν πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες όπως ο Bill Gates. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ενώ παράλληλα θα πάρεις νέες γνώσεις.

5# Βάλε προτεραιότητες. Για την επόμενη ημέρα. Έτσι θα χαλαρώσεις περισσότερο, ξέροντας ότι έχεις οργανώσει τα ανοιχτά μέτωπα.

6# Σταμάτα… στο πικ σου. Όταν κάνεις ένα task και είσαι αποδοτικός, μην περιμένεις να πέσει η απόδοση σου για να σταματήσεις. Σταμάτα νωρίς, και συνέχισε πάλι αύριο με φρέσκες ιδέες.

7# Μάθε κάτι. Όπως λένε πολλοί ειδικοί, το βράδυ είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις νέες γνώσεις. Επειδή το υποσυνείδητο σου σκέφτεται αυτές τις νέες γνώσεις όταν κοιμάσαι.

8# Γράψε τις σκοτούρες σου σε ένα χαρτί. Έτσι θα αφήσεις το άγχος μακριά, λίγο πριν κοιμηθείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =