αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι Tim Cook, Richard Branson και ο CEO της Disney ξυπνούν πριν χαράξει ο ήλιος. Και έχουν τους λόγους τους

Οι Tim Cook, Richard Branson και ο CEO της Disney ξυπνούν πριν χαράξει ο ήλιος. Και έχουν τους λόγους τους

Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς πριν τις 5:00 το πρωί. Ωστόσο, φαίνεται ότι το τόσο πρωινό ξύπνημα, έχει τα θετικά του. Κάπου εκεί έχουν καταλήξει οι Tim Cook, Richard Branson και ο CEO της Disney, Bob Iger. Και οι τρεις κοριφαίοι busienssmen έχουν διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμα τους, έτσι ώστε να ξεκινούν την ημέρα τους όσο πιο νωρίς γίνεται.

Ο Richard Branson ξυπνά στις 5:00. Κάνει γυμναστική και περνά χρόνο με την οικογένεια του. Κάτι που τον κρατά φρέσκο και γεμάτο ενέργεια, για να καταφέρει να εργαστεί στη συνέχεια της ημέρας. Έχει γράψει σε blog post του παλιότερα: «Πάντα ήμουν πρωινός τύπος. Όπως το να διατηρηθείς φιτ, έτσι και το πρωινό ξύπνημα είναι μια συνήθεια για την οποία πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να τη διατηρήσεις. Κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων μου στις επιχειρήσεις, έχω καταλάβει ότι αν ξυπνάς νωρίς μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα μέσα στη μέρα και άρα στη ζωή γενικότερα».

Ο CEO της Apple, Tim Cook , ξυπνά ακόμα πιο νωρίς. Στις 3:45 τα ξημερώματα.

«Ξυπνώ στις 3:45. Ελέγχω τα email μου μέχρι τις 4:30, είμαι στο γυμναστήριο στις 5:00 και δουλεύω μέχρι τις 8-9 το βράδυ. Και μετά κάνω το ίδιο την επόμενη ημέρα. Αλλά το αγαπώ. Είναι η ζωή μου» λέει ο Tim cook.

Στον ίδιο πρωινό δρόμο και ο CEO της Disney. Όπως έχει δηλώσει ο Bob Iger, ξυπνά στις 4:30. Αφού του αρέσει η ησυχία που υπάρχει εκείνη την ώρα. «Είναι η στιγμή για να γεμίσω της μπαταρίες μου λίγο. Είναι η στιγμή να καθαρίσω για λίγο το μυαλό μου. Στη συνέχεια διαβάζω εφημερίδες, emails και σερφάρω στο ίντερνετ» σημειώνει ο ίδιος. «Είναι μια καλή ώρα για να σκεφτείς» συμπληρώνει».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 2 =