αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι haters είναι ένα κομμάτι της ζωής»: Ο Gary Vaynerchuk μιλά για… τους κακούς και πως να τους αντιμετωπίσεις

«Οι haters είναι ένα κομμάτι της ζωής»: Ο Gary Vaynerchuk μιλά για… τους κακούς και πως να τους αντιμετωπίσεις

Ο διάσημος businessman Gary Vaynerchuk, δεν στέκεται στιγμή. Δεν είναι τυχαίο, ότι τις τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες κάποιοι… κάνουν διακοπές, αυτός είναι απόλυτα ενεργός στα social media και δίνει τις συμβουλές του. Τη Μ. Πέμπτη έκανε ένα ακόμα «χτύπημα».

Μίλησε για τους haters, η οποία είναι εκεί, για να κριτικάρουν κάθε προσπάθεια που πραγματοποιεί κάποιος. Κάτι που φυσικά το βλέπουμε πολύ έντονα και στην Ελλάδα. «Οι haters είναι ένα κομμάτι της ζωής και πάντα δεν θα είναι όλοι fans σου. Έτσι έχουν τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας έχουμε μόνο μια ευκαιρία, άρα επικεντρώσου σε εσένα και το τι κάνει εσένα χαρούμενο», σημείωσε ο επιχειρηματίας σε νέα του ανάρτηση στο Facebook.

Και συμπλήρωσε: «Για αυτό σε παρακαλώ, να έχεις το θάρρος να το κάνεις, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εσένα. Πρέπει να το κάνεις για τον εαυτό σου!».

Haters are a fact of life and not everyone is always going to be a fan of you. That's just the way it is. At the end of…

Posted by Gary Vaynerchuk on Freitag, 14. April 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =