αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 9 διαφορές που έχουν οι πραγματικοί leaders σε σύγκριση με τα αφεντικά (και μάλλον θες να είσαι στη 1η κατηγορία)

Οι 9 διαφορές που έχουν οι πραγματικοί leaders σε σύγκριση με τα αφεντικά (και μάλλον θες να είσαι στη 1η κατηγορία)

Είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές στην Ελλάδα, βλέπουμε εργοδότες που δεν εμπνέουν ιδιαίτερα τους εργαζομένους τους. Είναι πολύ πιθανό να έχεις πέσει σε μια τέτοια περίπτωση, στην διάρκεια της επαγγελτικής σου διαδρομής. Εκεί τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα, και οι αποχωρήσεις εργαζομένων θεωρούνται κάτι σχεδόν βέβαιο.

Είναι ένας λάθος δρόμος που ακολουθούν κάποιοι εργοδότες. Ίσως δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι που είναι χαρούμενοι και έχουν τα σωστά κίνητρα, είναι αυτοί που μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση στην επιτυχία. Άρα θα οδηγήσουν και τον εργοδότη στην επιτυχία.

Τώρα θα δούμε τις 9 διαφορές, ανάμεσα στα αφεντικά και στους πραγματικούς leaders. Οι δεύτεροι, είναι αυτοί με τους οποίους όλοι θέλουν να συνεργαστούν. Και μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση στην επιτυχία. Είναι αυτοί που λένε «πάμε» αντί για «πηγαίνετε». Οι leaders δεν χρησιμοποιούν απλά τους ανθρώπους, αλλά τους εξελίσσουν. Δες όλες τις διαφορές στο παρακάτω γράφημα.

https://i.pinimg.com/564x/2e/cc/bf/2eccbf3d085fd21c441280c2660f1d88.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 6 =