αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 3 συμβουλές μου για να φτάσεις στην επιτυχία»: Μιλά η ιδρύτρια που κάνει πωλήσεις 1 δισ. δολαρίων

«Οι 3 συμβουλές μου για να φτάσεις στην επιτυχία»: Μιλά η ιδρύτρια που κάνει πωλήσεις 1 δισ. δολαρίων

Η Amber Venz Box είναι σήμερα 30 χρονών και είναι σίγουρα από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να φτάσουν στην digital επιχειρηματική επιτυχία. Κατάφερε να μετατρέψει το blog που δημιούργησε το 2011, σε μια τεχνολογική επιχείρηση. Σήμερα, το RewardStyle συνεργάζεται με πάνω από 500.000 brands παγκοσμίως και 4.000 retail partners. Και έχει έσοδα που φτάνουν το 1 δισ. δολάρια το χρόνο, όπως σημειώνει το CNBC.

Μετά από αυτή τη διαδρομή, η Amber Venz Box έχει αποκομίσει τις δικές τις εμπειρίες. Και δίνει 3 συμβουλές για να φτάσει κάποιος στην επιτυχία.

1- Γνώρισε τι παρακινεί τους ανθρώπους: «Η γνώση του τι παρακινεί όλους τους παίχτες στη βιομηχανία μου, ήταν πολλή χρήσιμη για να δημιουργήσω μια επιχείρηση που λύνει τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων», σημειώνει η ίδια. Το 2014 δημιούργησε για παράδειγμα την εφαρμογή LIKEtoKNOW.it που έδινε τη δυνατότητα στους social media influencers να κάνουν ιντερνετικές πωλήσεις προϊόντων στους fans τους.

2- Μοίρασμα δουλειάς: Ένας μέντορας είχε πει στην Box, ότι αν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι 80% καλά όσο το κάνεις εσύ, τότε δεν πρέπει να το κάνεις εσύ. Είναι σημαντικό να μην προσπαθείς να τα «τρέξεις» όλα μόνος. Θέλεις μια ισχυρή ομάδα.

3- Ισχυρή ομάδα, όχι μεγάλη: Δεν πρέπει να επενδύεις στην ποσότητα. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάς την ποιότητα. Είναι καλύτερο να προσλάβεις ένα καλό νέο μέλος στην ομάδα, παρά τρία «μέτρια» άτομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 8 =