αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι 3 λόγοι για τους οποίους δεν καταφέρνεις να πάρεις τις mid-level θέσεις εργασίας που τόσο θες

Οι 3 λόγοι για τους οποίους δεν καταφέρνεις να πάρεις τις mid-level θέσεις εργασίας που τόσο θες

Στοχεύεις τις θέσεις «μεσαίες κλίμακας» και στέλνεις το βιογραφικό σου. Αλλά παρόλο που θεωρείς ότι έχεις όλα τα επαγγελματικά προσόντα, τελικά ποτέ δεν είσαι εσύ αυτός που προσλαμβάνεται. Τι μπορεί να φταίει; Ο career coach, Ryan Kahn, μιλά στο αμερικανικό The Muse και παραθέτει 3 βασικούς λόγους.

1# Ανεπαρκή επαγγελματικό δίκτυο. Δεν αρκεί απλά να στείλεις ένα βιογραφικό. Έρευνες έχουν δείξει, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που προσλαμβάνονται, έχουν μάθει για μια ανοιχτή θέση εργασίας μέσω κάποιου φίλου. Είναι αυτός ο φίλος που μπορεί να πει δυο καλά λόγια για εσένα. Οκ, μαζί με το βιογραφικό που θα στείλεις.

2# Ελλιπής εμπειρίας. Ναι, μπορεί να έχεις δουλέψει σε μια παρόμοια θέση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλα τα skills μπορούν να «μεταφερθούν». Δες τις δεξιότητες που σου λείπουν. Ίσως είναι ο λόγος που σε κρατά μακριά από τις θέσεις που θέλεις. Στην συνέχεια, φρόντισε να αποκτήσεις τα skills που θες.

3# Κακή παρουσία στη συνέντευξη. Επίσης ένα λάθος που κάνουν κάποιοι. Αν πας απροετοίμαστος σε όλα τα επίπεδα στην job interview, μάλλον δεν θα είσαι εσύ αυτός που θα προσληφθεί. Αναζήτησε μερικές πληροφορίες για την εταιρία, πριν πας εκεί. Και φρόντισε το ντύσιμο σου να ταιριάζει με την περίσταση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − one =