αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι 3 κινήσεις για να μαζέψεις πολύ γρήγορα τους πρώτους 1.000 followers στην Facebook Page σου

Οι 3 κινήσεις για να μαζέψεις πολύ γρήγορα τους πρώτους 1.000 followers στην Facebook Page σου

Μπορεί το Facebook να δέχεται… τριγμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω της γνωστής υπόθεσης με την Cambridge Analytica, ωστόσο παραμένει ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, για όποιον θέλει να αναπτύξει την επιχείρηση του ή το personal brand του. Και μάλλον πάντα έτσι θα είναι.

Το πιο απλό που έχεις να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις μια Facebook Page. Μπορεί να γίνει μέσα σε μερικά λεπτά. Και μετά; Θα ρωτήσει κάποιος. Αυτό ακριβώς θα δούμε τώρα. Το πως, δηλαδή, θα μαζέψεις τους πρώτους 1.000 followers στην σελίδα που μόλις έφτιαξες. Και χωρίς να ρίξεις ούτε 1 ευρώ.

Υπάρχουν αρκετές παράμετροι που παίζουν ρόλο, ας εστιάσουμε όμως σε 3 βασικά πράγματα που μπορούν να κάνουν την διαφορά αρκετά γρήγορα. Κίνηση πρώτη: Κάνε invite όλους τους φίλους, που έχεις στο προσωπικό σου προφίλ. Και είναι λογικό. Πως θα βρεις «άγνωστους» followers αν πρώτα δεν σε «ακολουθήσουν» οι φίλοι σου; Βέβαια μην παρασύρεσαι. Το ότι έχεις π.χ. 3.000 φίλους στο προσωπικό σου προφίλ, δεν σημαίνει ότι όλοι θα πατήσουν Like και στην σελίδα σου. Αλλά θα είναι μια καλή αρχή στην προσπάθεια σου.

Κίνηση δεύτερη: Ψάξε παρόμοιες σελίδες στο FB. Και κάνε ένα scouting. Δες τι περιεχόμενο ανεβάζουν. Και το σημαντικότερο: Δες ποιες αναρτήσεις έχουν τα περισσότερα likes, σχόλια και κοινοποιήσεις. Στην συνέχεια δημιούργησε ανάλογες αναρτήσεις και στην δική σου σελίδα. Αν σε αυτούς πάνε καλά, λογικά θα πάνε καλά και σε εσένα.

Κίνηση τρίτη: Πόσταρε υλικό από το website σου. Δεν έχει πολύ νόημα να έχεις απλά μια FB Page. Μην ξεχνάς ότι το Facebook, δεν είναι μια δική σου πλατφόρμα. Και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή κάτι να πάει στραβά. Εκτός από αυτό, κάνοντας αναρτήσεις που οδηγούν στο website σου, θα φέρεις περισσότερο traffic σε αυτό. Και θα καταφέρεις ίσως να αναπτυχθείς επιχειρηματικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =