αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 2+1 κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας Millennial για να φτάσει στην πραγματική επιτυχία: Αναλύει ένας κορυφαίος καθηγητής

Οι 2+1 κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας Millennial για να φτάσει στην πραγματική επιτυχία: Αναλύει ένας κορυφαίος καθηγητής

Σίγουρα οι δρόμοι προς την επιτυχία είναι πολλοί. Ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει τον δικό του. Τι θα έλεγες όμως αν κάποιος σου έδινε μερικά χρήσιμα tips; Ο καθηγητής στο κορυφαίο business school Wharton και best seller συγγραφέας, Adam Grant, μίλησε σε στο αμερικανικό site Mic. Και παρέθεσε 3 κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας Millennial για να φτάσει στην πραγματική επιτυχία.

Φυσικά είναι συμβουλές που μπορεί να ακολουθήσει οποιοσδήποτε άνθρωπος, από οποιαδήποτε γενιά. Ωστόσο, ο γνωστός καθηγητής εστιάζει στους νέους ανθρώπους, και στο πως μπορούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά. Στέκεται στην σημασία που έχει το να ζητάμε συμβουλές από πιο έμπειρους ανθρώπους. Μιλά επίσης για την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Και εξηγεί ότι δεν χρειάζεται κάθε ημέρα… να είναι ισορροπημένη. Ωστόσο χρειάζονται και τα δύο μέρη. Μπορεί μια ημέρα να είσαι φουλ δουλειά, και την επόμενη να την περάσεις με την οικογένεια σου. Φυσικά, είναι επίσης σημαντικό να χτίσεις ένα καλό δίκτυο. Αυτή είναι η τρίτη συμβουλή.

Δες στο σύντομο βίντεο, όλη την ανάλυση του Adam Grant.

Work-life balance is a myth

Work-life balance is a total myth. Want to know how to really get ahead? Adam Grant, Wharton professor and host of the TED 'WorkLife' podcast, shares 3 surprising lessons for any young person who wants to be successful.

Gepostet von Mic am Donnerstag, 26. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 13 =