αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 10 λέξεις του Jeff Bezos που μπορούν να σε κάνουν να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις

Οι 10 λέξεις του Jeff Bezos που μπορούν να σε κάνουν να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις

Ξεκίνησε το μακρινό 1994 από ένα γκαράζ και έφτιαξε τον τεχνολογικό γίγαντα που λέγεται Amazon. Ο Jeff Bezos ξέρει από success stories. Ξέρει επίσης ότι ο δρόμος μέχρι την κορυφή είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Πάντα όμως ο Jeff Bezos έβλεπε μακροπρόθεσμα. Ακόμα και από τότε που «έτρεχε» την Amazon, χρησιμοποιώντας μια πόρτα με 4 πόδια ως γραφείο. Ήξερε ότι ο τελικός στόχος είναι αυτός που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Το αμερικανικό inc.com, θυμάται δύο φράσεις 10 λέξεων του Jeff Bezos, που μπορούν να σε κάνουν να φτάσεις στην επιτυχία. Και παράλληλα δείχνουν την οπτική που είχε και έχει ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια.

«Είμαστε επίμονοι με το όραμα. Είμαστε ευέλικτοι με τις λεπτομέρειες», έχει πει ο ιδρυτής της Amazon.

Με απλά λόγια, εννοεί ότι ο μεγάλος στόχος σου πρέπει να παραμένει πάντα ο ίδιος. Αλλά στην διαδρομή, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποια στοιχεία, έτσι ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις την πορεία σου. Θυμίζει λίγο την φράση που λέει ότι αν ένα πλάνο δεν δουλεύει, αλλάζεις το πλάνο, όχι το στόχο.

Είναι χρήσιμο να θυμάσαι ότι η επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος πιθανότατα θα χρειαστεί χρόνο. Ενώ πρέπει να είσαι ανοιχτός να εφαρμόσεις νέες ιδέες και να πειραματιστείς στην διάρκεια της διαδρομής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 10 =