αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 10 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειρηστείς καλύτερα τον χρόνο σου (και να είσαι πιο παραγωγικός)

Οι 10 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειρηστείς καλύτερα τον χρόνο σου (και να είσαι πιο παραγωγικός)

Δέκα απλές κινήσεις, μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου. Όσο φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα κι αν έχεις. Έτσι, ακολουθώντας το πλάνο για το οποίο θα μιλήσουμε, θα μπορέσεις να είσαι πιο παραγωγικός στη δουλειά σου. Τι λέει το πλάνο: Καταρχήν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα γνωστά sticky notes χαρτάκια, να γράψεις εκεί πάνω κάποια σημαντικά tasks που θες να εκπληρώσεις, και να τα κολλήσεις κάπου στο γραφείο σου, έτσι ώστε να μην ξεχάσεις κάτι.

Φυσικά, πρέπει να φτιάξεις μια to-do λίστα, με όλα τα πράγματα που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα ή μέσα στην εβδομάδα. Μπορείς επίσης να έχεις ένα μαγνητοφωνάκι, το οποίο θα το έχεις πάντα μαζί σου και στο οποίο θα καταγράφεις τις σκέψεις σου μέσα στην ημέρα (αν π.χ. είσαι κάπου που δεν μπορείς να γράψεις σε χαρτί ή laptop). Αν και βέβαια, να ξέρεις ότι μετά θέλεις ώρα… για την απομαγνητοφώνηση.

Φτιάξε μια συγκεκριμένη «χρονική περίοδο επικοινωνίας». Τότε θα μπορεί να σε βρει κάποιος είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, είτε σε κάποια συνάντηση. Την υπόλοιπη ώρα θα είσαι πλήρως συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Α και μην ξεχνάς: Είναι καλό να ξυπνάς νωρίς το πρωί. Είναι μια συνήθεια που έχουν πολλοί πετυχημένοι άνθρωποι. Έτσι «μεγαλώνεις» την ημέρα. Επίσης, τις πολύ πρωινές ώρες κανείς δεν θα σε ενοχλήσει, αποσπώντας σου την προσοχή. Δες όλα τα tips στην εικόνα που ακολουθεί.

https://i.pinimg.com/736x/4c/19/8b/4c198bc4af65732de404300c6f5673f5--time-management-tools-office-management.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − one =