αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι κινήσεις που κάνω, όταν μπλοκάρει η δημιουργικότητα μου»: Σημειώνει η ιδρύτρια του διάσημου career site The Muse

«Οι κινήσεις που κάνω, όταν μπλοκάρει η δημιουργικότητα μου»: Σημειώνει η ιδρύτρια του διάσημου career site The Muse

Πριν περίπου 6 χρόνια δημιούργησε την γνωστή αμερικανική πλατφόρμα καριέρας, The Muse. Και κατάφερε να ενώσει όσους ψάχνουν δουλειά, με τις εταιρίες που έχουν ανοιχτές θέσεις. Σήμερα, η πλατφόρμα έχει μια βάση με πάνω από 50 εκατ. ανθρώπους. Ενώ διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερους από 500 career experts, οι οποίοι βοηθούν τους χρήστες.

Ιδρύτρια και CEO όλου αυτού του project, είναι η Kathryn Minshew. Αναμφίβολα, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Τι κάνει όμως μια τέτοια επιχειρηματίας, όταν… ξεμένει από δημιουργικότητα;

«Κινούμαι. Θα πάω μια βόλτα γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο. Θα περπατήσω στο διαμέρισμα μου ή θα βάλω μουσική και θα χορεύω σαν χαζή», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο Entrepreneur.com.

Εξηγεί και το πως κάνει σωστή διαχείριση δυνάμεων. Όπως τονίζει, είναι σημαντικό να παρακολουθήσεις την ενέργεια σου για μια ημέρα ή μια εβδομάδα. Να δεις το πότε είσαι περισσότερο παραγωγικός και πότε νιώθεις ότι έχεις εξαντληθεί. Στη συνέχεια, διαμόρφωσε το πρόγραμμα σου κατάλληλα. Η ίδια πάντως, αποκαλύπτει ότι βρίσκει επιπλέον ενέργεια μέσα από τα ταξίδια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =