αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι καλύτερες ώρες για να ποστάρεις στο Linkedin (και να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα)

Οι καλύτερες ώρες για να ποστάρεις στο Linkedin (και να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα)

Το Linkedin είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο. Άρα λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι εκεί μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου «καλές» επαφές και να ποστάρεις περιεχόμενο το οποίο θα το διαβάζουν. Και το κοινό θα είναι πολύ πιο στοχευμένο, σε σχέση π.χ. με το FB ή το Instagram

Εδώ υπάρχει όμως ένα ζήτημα: Ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να κάνεις αναρτήσεις στο Linkedin; Παρόλο που δεν υπάρχει μια μόνο απάντηση, το Linkedin πρόσφατα παρέθεσε μερικά χρήσιμα tips. «Οι περισσότεροι χρήστες, επισκέπτονται την πλατφόρμα όταν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το περιεχόμενο» σημειώνει το Linkedin.

«Οι δικές μας αναλύσεις δείχνουν ότι η κίνηση των χρηστών αυξάνεται το πρωί πριν την εργασία τους και μετά πάλι το μεσημέρι. Ενώ το ίδιο συμβαίνει και νωρίς το βράδυ», τονίζει η πλατφόρμα.

Με απλά λόγια, οι χρήστες… συνωστίζονται, τότε που οι καθημερινοί ρυθμοί «πέφτουν». Κάτι που ακούγεται λογικό, αφού κάποιος είναι δύσκολο να σερφάρει σε μια πλατφόρμα για ώρα, όταν είναι στο γραφείο και έχει εργασιακό φόρτο.

Σε κάθε περίπτωση, αν διαθέτεις π.χ. μια startup, είναι καλό δεις πότε μπαίνουν σε αυτή οι χρήστες σου και έτσι να κινηθείς ανάλογα. Επίσης, είναι χρήσιμο να δοκιμάσεις στην πράξη, να κάνεις αναρτήσεις στο Linkedin σε διάφορες ώρες της ημέρας, για να διαπιστώσεις και ο ίδιος πότε είναι η ιδανική ώρα για το κοινό που έχεις δημιουργήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =