αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν έχεις θόρυβο», λέει ο Gary Vaynerchuck. Και δεν εννοεί τον εξωτερικό θόρυβο

«Οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν έχεις θόρυβο», λέει ο Gary Vaynerchuck. Και δεν εννοεί τον εξωτερικό θόρυβο

Ακόμα μια ανάρτηση- για μια ακόμη φορά viral. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Gary Vaynerchuk, έκανε ένα νέο post στο Facebook και μίλησε για το πως έρχονται οι καλύτερες ιδέες σε κάποιον. Είναι σύντομος και σαφής.

«Οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν έχεις θόρυβο» γράφει πάνω στην φωτογραφία που πόσταρε.

Ωστόσο, το «κλειδί» εδώ, μάλλον βρίσκεται στην σημείωση που έκανε ο ίδιος, ακριβώς πάνω από το εν λόγω post. «Δεν εννοώ τον θόρυβο από τον έξω κόσμο. Από ανθρώπους τριγύρω, από μποτιλιάρισμα ή από μουσική. Εννοώ τον θόρυβο μέσα στο κεφάλι σου», υπογραμμίζει ο γνωστός businessman. Συμφωνείτε;

I don't mean outside world noise, like people around or traffic sounds or loud music .. I mean inside your own fucking head ..

Posted by Gary Vaynerchuk on Sonntag, 6. August 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + fifteen =