αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι δύο άμεσοι τρόποι για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου: Εξηγεί μια οικονομική σύμβουλος

Οι δύο άμεσοι τρόποι για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου: Εξηγεί μια οικονομική σύμβουλος

Συχνά ακούμε αναλύσεις και συμβουλές, για το πως μπορεί κάποιος να γίνει πλούσιος. Αυτός είναι ένας στόχος που ίσως μοιάζει μακρινός. Όμως το πρώτο βήμα, είναι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πως μπορεί να γίνει άμεσα αυτό; Για την οικονομική σύμβουλο, Lauren Lyons, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι, για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου.

«Χρειάζεται να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τα χρήματα σου», λέει αρχικά η ίδια.

Πριν αλλάξεις οτιδήποτε άλλο. Απλά ξεκίνα να καταγράφεις το που πηγαίνουν τα χρήματα σου κάθε μήνα. Τι αγορές κάνεις και τι υπηρεσίες πληρώνεις. Πολλές φορές κάνουμε έξοδα χωρίς να καταλαβαίνουμε το μέγεθος τους. Όταν όμως τα καταγράφεις όλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να γινεις πιο οικονομικός στον τρόπο ζωής σου.

Ο δεύτερος τρόπος για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, είναι επίσης ξεκάθαρος: Πρέπει να βρεις τρόπο να εισπράττεις περισσότερα χρήματα. Μπορείς να βρεις μια έξτρα δουλειά ή να δημιουργήσεις ένα παράλληλο project που θα σου φέρει έσοδα. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις περισσότερα χρήματα εκεί που ήδη δουλεύεις. Κάνε μια συνάντηση με το αφεντικό σου. Πρότεινε του να προσφέρεις κάτι παραπάνω στην εταιρία. Αν δώσεις περισσότερη αξία στην εταιρία, είναι πιθανό να ανέβει και ο μισθός σου. Αν δεν θέλουν να σου δώσουν περισσότερα χρήματα ακόμα ότι και να κάνεις, τότε ίσως πρέπει να στείλεις μερικά βιογραφικά αλλού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + eight =