αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι διαρροές έκαναν… δουλειά. Και έβγαλαν την πρώτη φωτογραφία του Huawei Mate 10

Οι διαρροές έκαναν… δουλειά. Και έβγαλαν την πρώτη φωτογραφία του Huawei Mate 10

Όσο πλησιάζει η 16η Οκτωβρίου οπότε και θα γνωρίσουμε τo Huawei Mate 10 οι διαρροές αυξάνονται. Οι πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνονται τέσσερις εκδόσεις της συσκευής, τα Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Lite και ίσως Mate 10 Porsche Design. Και τώρα ένα render από τον πάντα αξιόπιστο Evan Blass αποκαλύπτει το Mate 10 Pro, χωρίς να μας αφήνει με καμία απορία σχετικά με την εμφάνισή του, όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Βλέπουμε τη συσκευή σε τρεις χρωματικές επιλογές (γκρι, μπλε και καφέ) αλλά και τη dual camera της μέσα σε ένα pattern strip που δίνει ένα design δύο χρωματικών τόνων στο μοντέλο. Μία κάμερα που και πάλι έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Leica με Sumilux-H lenses, ενώ έχει αναβαθμιστεί με διάφραγμα f/1.6 για καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Σε άλλες παρατηρήσεις, η νέα ναυαρχίδα της Huawei διαθέτει bezel-less οθόνη, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ λέγεται ότι θα έχει τουλάχιστον 4GB RAM, 6ιντσο πάνελ ανάλυσης 1440×2880 pixels και μπαταρία 4.000mAh.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =