αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι απλές συνήθειες που θα σε οδηγήσουν στα πολλά χρήματα»: Εξηγεί ένας 38χρονος εκατομμυριούχος

«Οι απλές συνήθειες που θα σε οδηγήσουν στα πολλά χρήματα»: Εξηγεί ένας 38χρονος εκατομμυριούχος

Ξυπνάς, πας στην δουλειά, κοιτάς τα emails σου, οδηγάς προς το σπίτι, φτιάχνεις μεσημεριανό, κοιτάς τηλεόραση και μετά ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις τα ίδια πράγματα και την επόμενη ημέρα. Το σίγουρο είναι ότι έτσι δεν θα γίνεις εκατομμυριούχος. Αυτό λέει ο Chris Reining, μιλώντας στο CNBC. Ο ίδιος είχε απογοητευτεί από την 9-5 δουλειά του στο IT. Και έβαλε στόχο να γίνει πλούσιος και να σταματήσει να δουλεύει.

Τελικά τα κατάφερε. Στα 35 του έγινε εκατομμυριούχος. Και στα 37 του έφυγε από την δουλειά του μια για πάντα. Τώρα δίνει μερικές συμβουλές για να το πετύχεις και εσύ. Εξηγεί ότι πρέπει να βλέπεις αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα σου. Να κόψεις τα μικρά περιττά έξοδα, πριν τα μεγάλα. Να προσφέρεις περισσότερη αξία, για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Και να αποταμιεύεις χρήματα για επενδύσεις.

38-year-old retired millionaire: One simple habit leads to wealth

Sick of working the 9-to-5 office grind, this guy set out to build a $1 million portfolio by age 35 – and actually did it.

Gepostet von CNBC Make It am Donnerstag, 26. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 1 =