αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟΑΕΔ: Αναβάλλεται… η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την κοινωφελή εργασία

ΟΑΕΔ: Αναβάλλεται… η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την κοινωφελή εργασία

Δεν έγινε χτες, Τετάρτη, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας απο τον ΟΑΕΔ και μετατίθεται για τέλος της εβδομάδας ,στην καλύτερη περίπτωση, ή ακόμη και στα μέσα της άλλης εβδομάδας στο χειρότερο σενάριο.

Ειδικότερα αν και η πληροφόρηση απο τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ήθελαν να αναρτούνται χτες οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας, σε νεότερη επικοινωνία που είχαν τα dikaiologitika.gr με τις υπηρεσίες του Οργανισμού, τελικά δεν είναι εφικτό λόγω «εκκαθάρισης» του συστήματος που πραγματοποιεί ο Οργανισμός.

Έτσι οι αιτούντες θα πρέπει να αναμένουν ακόμη μερικές ημέρες για να δουν αν θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα με το πιθανότερο η ημερομηνία ανακοίνωσης να μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα. Επίσης πιθανή είναι και η μεταφορά της προκήρυξης της β φάσης του προγράμματος όπου ενώ η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ήθελε να την εκδώσει αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως και αυτό δεν θα είναι εφικτό αφού δεν επιθυμούν την ταυτόχρονη ανακοίνωση ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − three =