αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ξεκίνησα μια επιχείρηση και έφτασα να δουλεύω 7 ημέρες»: Ένας ιδρυτής εξηγεί το πως χειρίστηκε αυτή… τη γνωστή κατάσταση

«Ξεκίνησα μια επιχείρηση και έφτασα να δουλεύω 7 ημέρες»: Ένας ιδρυτής εξηγεί το πως χειρίστηκε αυτή… τη γνωστή κατάσταση

«Ήμουν σαν ένας κινητήρα που προσπαθεί μόνος να κινήσει ένα πλοίο». Κάπως έτσι, περιγράφει το ξεκίνημα της επιχειρηματικής του διαδρομής, ο Danny Morel. Είναι συγγραφέας και ιδρυτής του M.PIRE university. Ξεκινώντας το project του μόνος, ήρθε αντιμέτωπος με μια κατάσταση που μάλλον είναι γνώριμη στους περισσότερους νέους επιχειρηματίες. Έφτασε να δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα, αφιερώνοντας εκεί υπερβολικά πολύ χρόνο και ενέργεια.

Αυτό δεν ήταν βιώσιμο. Και άλλαξε πλάνο για να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση. «Οι επιχειρήσεις μου τροφοδοτούνται τώρα από την ηγεσία, τους ανθρώπους και τα τεχνικά συστήματα. Ο συνδυασμός αυτών των τριών αρχών στο επιχειρηματικό σας μοντέλο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Και να φέρει την ανάπτυξη και τη διαρκή επιτυχία» εξηγεί.

Όπως λέει μιλώντας στο Entrepreneur.com, το «κλειδί» είναι να μεταφέρεις το όραμα σου στην ομάδα. Έτσι, θα εργάζονται για την επιχείρηση σαν εσένα. Και δεν θα χρειάζεται να είσαι παρών κάθε στιγμή. Αυτό άλλωστε είναι και ένα δείγμα εμπιστοσύνης προς την ομάδα. «Θυμήσου: Δεν είσαι τίποτα χωρίς την ομάδα σου», τονίζει ο Morel.

Έτσι θα φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία. Και θα ξεπεράσεις το αρχικό πρόβλημα: Δεν θα δουλεύεις 7 ημέρες την εβδομάδα, μέχρι να καταρρεύσεις εσύ αλλά και το project σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =