αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησαν να πωλούνται τα περιουσιακά στοιχεία της AirFastTickets- Χαμηλά τα έσοδα

Ξεκίνησαν να πωλούνται τα περιουσιακά στοιχεία της AirFastTickets- Χαμηλά τα έσοδα

Μπορεί το μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό τμήμα των περιουσιακών στοιχείων της “AirFastTickets” να άλλαξε χέρια, κατά τους πρόσφατους πλειστηριασμούς, ωστόσο τα χρήματα που εισπράχθηκαν δεν επαρκούν για την ικανοποίηση ούτε κλάσματος των υποχρεώσεων προς τους πιστωτές της πτωχευμένης εταιρείας πώλησης, μέσω διαδικτύου, αεροπορικών εισιτηρίων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Capital.gr, το σφαιριστήριο που υπήρχε στο κτήριο 1.000 τ.μ. της “AirFastTickets” στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά ήταν από τα πρώτα ασημικά που χτυπήθηκαν στον πλειστηριασμό. Σε αυτό, τον Οκτώβριο του 2013, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της χορηγίας της εταιρείας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Μπρεντ Πετγουεϊ έπαιξαν μπιλιάρδο.

Ωστόσο, το γυμναστήριο, το δεύτερο πιο σημαντικό asset που υπήρχε στην έδρα της “AirfastTickets” παραμένει στα αζήτητα. Κατά πληροφορίες, προγραμματίζεται να εκπλειστηριαστεί, τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου, μαζί με ηλεκτρικά είδη, έπιπλα και είδη γραφείου σε δύο ξεχωριστές ομάδες κινητών περιουσιακών στοιχείων με τιμή πρώτης προσφοράς περίπου 6 χιλ. ευρώ και 20 χιλ. ευρώ για την καθεμία.

Μέχρι σήμερα από τις εκποιήσεις κινητών στοιχείων (εκτός από το μπιλιάρδο και τμήμα του γραφειακού εξοπλισμού) δεν έχουν συγκεντρωθεί παρά μερικές χιλιάδες ευρώ, τη στιγμή που τα χρέη μόνο προς τους πρώην εργαζόμενους της εταιρείας ανέρχονται σε 2 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =