αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ξεκίνα και τελείωσε την ημέρα σου με 3 πράγματα»: Η τακτική της Arianna Huffington

«Ξεκίνα και τελείωσε την ημέρα σου με 3 πράγματα»: Η τακτική της Arianna Huffington

Είναι πολύ πιθανό η καθημερινότητα σου να είναι πιεσμένη. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper. Πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις, deadlines που τρέχουν, πελάτες που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Πως μπορείς ανταπεξέλθεις σε αυτό το περιβάλλον; Η ιδρύτρια των Huffington Post και Thrive Global, Arianna Huffington, έχει βρει τον δικό της τρόπο. Και είναι κάτι αρκετά εύκολο να το κάνεις κι εσύ.

«Αγαπώ το να ξεκινώ και να τελειώσω την ημέρα μου, με τρία πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων», λέει η γνωστή businesswoman.

Όπως παραδέχεται, «η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα είναι ένα μείγμα καλών πραγμάτων και κακών πραγμάτων». Η λίστα σας με τα τρία πράγματα δεν πρέπει να αποτελείται από μεγάλες στιγμές απαραίτητα. «Μπορεί να είναι ένας cafe latte ή μερικές στιγμές με έναν αγαπητό φίλο ή ένα τραγούδι», εξηγεί η Arianna Huffington.

Για να καταστήσετε ακόμα πιο αποτελεσματική τη «λίστα ευγνωμοσύνης» σας, η Huffington προτείνει να τη μοιραστείτε με δύο ή περισσότερους φίλους, οι οποίοι αντίστοιχα θα σας στείλουν την δική τους.

«Σας υπόσχομαι ότι θα αρχίζει να αλλάζει την ποιότητα της ημέρας», προσθέτει. Ίσως είναι ένας τρόπος για να αποσυμπιέζεσαι και να περνάς μερικές ευχάριστες στιγμές. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι η ίδια δίνει μεγάλη έμφαση στην καλή ποιότητα ζωής, πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το δεύτερο δεν πρέπει να υπερκαλύπτει το πρώτο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 16 =