αρχικηVIRALΞέχνα… του κωδικούς στα Starbucks: Πλέον θα μπορείς να χρησιμοποιείς τς τουαλέτες, ακόμα κι αν δεν αγοράζεις τίποτα

Ξέχνα… του κωδικούς στα Starbucks: Πλέον θα μπορείς να χρησιμοποιείς τς τουαλέτες, ακόμα κι αν δεν αγοράζεις τίποτα

Σημαντικές αλλαγές στην πολιτική των Starbucks αναμένεται να δούμε στο προσεχές χρονικό διάστημα. Όπως εξήγησε ο executive chairman του brand, Howard Schultz, μιλώντας στον Gurardian, πλέον η κίνηση στο εσωτερικό των Starbucks θα είναι… πιο ελεύθερη. Για παράδειγμα, θα μπορεί ο καθένας να κάτσει σε ένα τραπέζι, χωρίς να αγοράσει κάτι (βέβαια αυτό το βλέπαμε αρκετά συχνά στα καταστήματα της Ελλάδας).

Το σημαντικότερο είναι ότι ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιεί όλους τους χώρους ενός καταστήματος, ακόμα και τις τουαλέτες. Όπως είναι γνωστό, μέχρι τώρα τα Starbucks είχαν «κλειδωμένες» τουαλέτες. Στις οποίες είχες πρόσβαση μόνο αν ήξερες τον ειδικό κωδικό, τον οποίο έβρισκες πάνω στην απόδειξη που θα έπαιρνες από το ταμείο. Άρα για να μπεις στην τουαλέτα, έπρεπε πρακτικά να έχεις αγοράσει κάτι.

«Όποιος μπαίνει στους χώρους μας, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών χώρων, της καφετέριας και των τουαλετών, ανεξάρτητα από το αν αγοράζει κάτι, θεωρείται πελάτης» λέει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =