αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝεκρή η μητέρα του Mr Uber σε δυστύχημα με βάρκα- Σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας του

Νεκρή η μητέρα του Mr Uber σε δυστύχημα με βάρκα- Σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας του

Το πιο μεγάλο πλήγμα, δέχτηκε ο ιδρυτής της Uber, Travis Kalanivk. Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με την εταιρία του. Η μητέρα του σκοτώθηκε σε δυστύχημα με βάρκα, ενώ ο πατέρας του βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος των New York Times, Mike Isaac, στο Twitter.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς του Travis Kalanick βρίσκονταν στην βάρκα τους, όταν αυτή προσέκρουσε σε βράχο και βυθήστηκε. Το ζευγάρι βρέθηκε στην ακτή. Η μητέρα του Kalanick, Bonnie, είχε θανάσιμα τραύματα. Ο πατέρας του, Donald, ήταν ζωντανός και μεταφέρθηκε άμεσα στο τοπικό νοσοκομείο.

Το Business Insider επικοινώνησε με την Uber, από όπου έγινε η ακόλουθη επίσημη δήλωση: «Χτες το βράδυ (Παρασκευή), ο Travis και η οικογένεια του υπέφεραν από μια ανύποπτη τραγωδία. Η μητέρα του πέθανε σε τραγικό δυστύχημα με βάρκα, κοντά στο Frenso και ο πατέρας του είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας  είναι με τον Travis σε αυτή την τραγική στιγμή».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − two =