αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝίκος Δρανδάκης: Ο Χ. Σπίρτζης μας κατηγορεί ότι ανήκουμε σε σκοτεινά συμφέροντα και φοροδιαφεύγουμε

Νίκος Δρανδάκης: Ο Χ. Σπίρτζης μας κατηγορεί ότι ανήκουμε σε σκοτεινά συμφέροντα και φοροδιαφεύγουμε

Με ένα καυστικό post στο Facebook, επανήλθε στο θέμα του περιβόητου νόμου για την αγορά των ταξί, ο ιδρυτής του Beat (πρώην Taxibeat), Νίκος Δρανδάκης. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος,  για δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης. Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο κ. Δρανδάκης, ο υπουργούς τους κατηγορεί για φοροδιαφυγή. Ενώ παράλληλα ο υπουργός ταυτίζει την Beat με σκοτεινά συμφέροντα.

«Το τεκμήριο αθωότητας καθιερώθηκε πριν από 2,5 περίπου αιώνες, επί της Γαλλικής Επανάστασης. Ο υπουργός κ. Σπίρτζης σήμερα επανέφερε το τεκμήριο ενοχής», γράφει ο Νίκος Δρανδάκης.

Και συμπληρώνει: «Ζήτησε επικουρικά, όταν θα με καλέσει στο γραφείο του για να συζητήσουμε το νέο νομοσχέδιο, να προσκομίσω και τις φορολογικές μας δηλώσεις των τριών τελευταίων ετών, οι οποίες θα αποδεικνύουν ότι πληρώνουμε φόρους. Κοινώς, να πάω να αποδείξω ότι δεν είμαι παράνομος».

Τέλος, ο ιδρυτής του Beat τονίζει: «Έχουμε να πούμε πολλά για τον προτεινόμενο νόμο (τον οποία ακόμα μελετώ με το νομικό μας επιτελείο), ο οποίος από ό,τι φαίνεται τελικά δεν θα περάσει ούτε απο διαβούλευση στη Βουλή. Αλλά αυτό που σκοπεύω να κάνω κατά την επίσκεψη μου στον υπουργό, είναι να συζητήσω τις απόψεις μου για το νέο νομοσχέδιο, και τη σωστή λειτουργία της αγοράς ταξί. Αυτό μόνο, και τίποτε άλλο».

ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣΤο τεκμήριο αθωότητας καθιερώθηκε πριν από 2,5 περίπου αιώνες, επί της Γαλλικής Επανάστασης. Ο υπουργός…

Posted by Nick Drandakis on Dienstag, 31. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 7 =