αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο Snap-χτύπημα: Η εταιρία εξαγόρασε την startup Cimagine που ασχολείται με την επαυξημένη πραγματικότητα

Νέο Snap-χτύπημα: Η εταιρία εξαγόρασε την startup Cimagine που ασχολείται με την επαυξημένη πραγματικότητα

Σε φουλ ρυθμούς φαίνεται ότι εργάζεται ο Evan Spiegel και η ομάδα του, με σκοπό να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το Snapchat (ή Snap), ακόμα και μέσα στο 2017. Λίγο μετά την εξαγορά της Flite, η οποία είναι μια καινοτόμος επιχείρηση έδρα στο Σαν Φρανσίσκο και δραστηριοποιείται στο κομμάτι της digital διαφήμισης, ο τεχνολογικός γίγαντας προχωρά σε μια ακόμα σημαντική κίνηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το αμερικανικό TechCrunch, η Snap Inc. προχώρησε στην εξαγορά της Cimagine έναντι $30-40 εκατ. Πρόκειται για μια startup που ιδρύθηκε το 2012 και έχει έδρα το Ισραήλ, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνολογίας AR (επαυξημένη πραγματικότητα) για την παρουσίαση προϊόντων στον εικονικό κόσμο. Μία από τους πελάτες της Cimagine είναι η Coca-Cola. Θα στραφεί προς αυτή την τεχνολογία το snapchat; Πολύ πιθανό.

Σημειώνεται, ότι το 2016 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τη Snap. Η εταιρία αναμένεται να ξεπεράσει τον ετήσιο στόχο εσόδων των 350 εκατ. δολαρίων. Με πολλούς αναλυτές να εκτιμούν ότι η εταιρία θα έχει αξία 1 δισ. δολάρια το 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 8 =