αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο FB Post από τον Νίκο Δρανδάκη: Κάνουμε διάλογο με τον υπουργό. Αλλά… παραμένουμε σε επιφυλακή

Νέο FB Post από τον Νίκο Δρανδάκη: Κάνουμε διάλογο με τον υπουργό. Αλλά… παραμένουμε σε επιφυλακή

Με ένα post στη σελίδα του στο Facebook, ο ιδρυτής του Beat (πρώην Taxibeat), Νίκος Δρανδάκης, παρουσίασε τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το επίμαχο νομοσχέδιο, που θα αφορά τις εφαρμογές σαν αυτή που έχει ιδρύσει ο ίδιος. Αρχικά, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους έδειξαν την συμπαράσταση τους, τις τελευταίες ημέρες.

«Όλοι θα γνωρίζετε ίσως ότι η καμπάνια μας για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών και οι πολίτες έδωσαν ένα ισχυρό στίγμα για το τι πιστεύουν σχετικά με την συζητούμενη ρύθμιση της αγοράς του The BEAT App», τονίζει ο Νίκος Δρανδάκης.

Και συνεχίζει: «Από τη μεριά μου, και εκ μέρους ΟΛΩΝ όσων εργαζόμαστε στο Beat θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συγκλονιστική συμπαράσταση: Media, δημοσιογράφους, πολιτικούς φορείς και προσωπικότητες, και κυρίως τους δεκάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που απλόχερα μας χάρισαν την υποστήριξη τους. Για αυτή την υποστήριξη που λάβαμε, νομίζω ότι οφείλω και μια ενημέρωση για τις εξελίξεις, ώστε να είμαστε διάφανοι με όλους». Όπως εξηγεί, μίλησε την περασμένη Παρασκευή με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, και ως αποτέλεσμα της συνομιλίας τους προέκυψε ότι ο κ. Δρανδάκης θα μπορέσει να διατυπώσει την άποψη του για το επίμαχο νομοσχέδιο, πριν αυτό κατατεθεί στη βουλή.

«Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή», καταλήγει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΌλοι θα γνωρίζετε ίσως ότι η καμπάνια μας για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν…

Posted by Nick Drandakis on Dienstag, 3. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =