αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέες πληροφορίες για το smartphone- έκπληξη που ετοιμάζει ο δημιουργός του Android

Νέες πληροφορίες για το smartphone- έκπληξη που ετοιμάζει ο δημιουργός του Android

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ημέρες η είδηση που έλεγε ότι ο δημιουργός του διάσημου λογισμικού Android, Andy Rubin, ετοιμάζει το δικό του smartphone. Την κατασκευή του κινητού έχει αναλάβει η νέα μικρή εταιρεία που ονομάζεται Essential Products Inc.

Η Essential έχει μόλις 40 υπαλλήλους, οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες όπως Apple, Google και Samsung. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα πολύ ενδιαφέρον smartphone με edge-to-edge οθόνη και χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Στόχος είναι να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως iPhone, Galaxy S και τα Pixel της Google. Η μόνη πληροφορία που είχαμε για το κινητό ήταν ότι υπάρχει ένα prototype με οθόνη 5.5 ιντσών και ότι η Essential δοκιμάζει ένα feature όμοιο με το 3D Touch της Apple.

Το μη ανακοινωμένο smartphone φαίνεται πως πέρασε από το Geekbench με ονομασία Essential FIH-PM1. Όπως σημειώνει το Techblog.gr, τα αποτελέσματα έδειξαν προ-εγκατεστημένο Android 7.0, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έκπληξη μιας και πολλοί θα περίμεναν νέα πλατφόρμα. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 χρονισμένο στο 1.9GHz για τις δοκιμές και η μνήμη RAM είναι 4GB.

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι θα υπάρχει μια θύρα που θα επιτρέπει στο κινητό να έχει modular δυνατότητες. Επίσης, λέγεται ότι η Foxconn θα αναλάβει την συναρμολόγηση του smartphone με κωδική ονομασία FIH, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =