αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Νέες θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

H Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ ΑΕ) στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει σε άτομα ηλικίας 18-35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στους τρεις φορείς.

Το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας των τριών φορέων. Μέσα από το πρόγραμμα, οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας των τριών φορέων.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2018.

Στην ειδική φόρμα ΕΔΩ μπορείτε να εκδηλώσετε συγχρόνως ενδιαφέρον για έως τρία (3) πεδία σπουδών, εφόσον διαθέτετε σχετικούς με τα αντικείμενα τίτλους σπουδών, τους οποίους θα πρέπει και να υποβάλετε ηλεκτρονικά στα αντίστοιχα πεδία. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα υποβολής μίας μόνο φόρμας και για 1 έως 3 πεδία σπουδών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 15 =