αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία στο FB: Οι διαχειριστές των γκρουπ θα μπορούν να «τσεκάρουν» τα νέα μέλη με 3 ερωτήσεις

Νέα λειτουργία στο FB: Οι διαχειριστές των γκρουπ θα μπορούν να «τσεκάρουν» τα νέα μέλη με 3 ερωτήσεις

Ένα νέο εργαλείο θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι δημιουργοί και οι διαχειριστές των ομάδων του Facebook, μέσω του οποίου θα μπορούν να ελέγχουν καλύτερα ποιος συμμετέχει στην ομάδα τους, εμποδίζοντας τα τρολ να συμμετάσχουν.

Το Facebook στην προσπάθειά του να εμποδίσει τα λεγόμενα τρολ να “παρεισφρύσουν” σε ιδιωτικές ομάδες, δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές των ομάδων να προσθέσουν ένα κουίζ τριών ερωτήσεων, όταν κάποιος ζητά πρόσβαση στην ομάδα.

Για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω δυνατότητα, οι διαχειριστές, πρέπει να μεταβούν στις ρυθμίσεις της ομάδας και να επιλέξουν “Ask Pending Members Questions”. Εν συνεχεία, μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και 3 ερωτήσεις, οι οποίες θα εμφανίζονται σε όσους ζητούν να συμμετάσχουν στην ομάδα. Τις απαντήσεις στις ερωτήσεις θα μπορούν να βλέπουν μόνο οι διαχειριστές και οι συντονιστές της ομάδας, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Απ΄ότι φαίνεται, η επιλογή είναι διαθέσιμη στις ανοιχτές και στις κλειστές ομάδες αλλά όχι στις μυστικές, πιθανότατα επειδή σε αυτούς τους είδους τις ομάδες οι διαχειριστές έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν και ελέγχουν τα μέλη.

Τα κουίζ αυτά φαίνεται ότι αποτελούν το πρώτο βήμα για να μένουν εκτός ομάδων ανεπιθύμητα μέλη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =