αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα έρευνα δείχνει ότι οι άντρες… ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes

Νέα έρευνα δείχνει ότι οι άντρες… ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Στο κυνήγι μάλιστα για τα Likes, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι άντρες φαίνεται ότι είναι πιο «ριψοκίνδυνοι» και αποφασισμένοι να τραβήξουν την προσοχή. Βάσει των αποτελεσμάτων, το 9% των ανδρών (περίπου 1 στους 10), δεν θα δίσταζε να αναρτήσει μία προσωπική του γυμνή φωτογραφία. Την ίδια στιγμή, το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ανέρχεται σε 5%.

Ακόμη, το 13% των ανδρών, προκειμένου να αποσπάσει likes, θα αναρτούσε φωτογραφία φίλου που φοράει κάτι αποκαλυπτικό. Επιπλέον, το 14% των αντρών, προσποιείται ότι είναι «κάπου» ή κάνει «κάτι», κάτι που μπορεί να μην ισχύει ή να είναι αλλαγμένο προκειμένου να φανεί πιο ενδιαφέρον, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Η έρευνα συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι το 14% των ανδρών θα αποκάλυπτε κάτι εμπιστευτικό για κάποιον συνεργάτη του σε σύγκριση με το 7% των γυναικών, ενώ το 13% των ανδρών θα μπορούσε να αναρτήσει κάτι εμπιστευτικό για τον εργοδότη του και το 12% θα αποκάλυπτε κάτι ντροπιαστικό για κάποιον φίλο του. Το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 6% στις γυναίκες.

Μάλιστα, το 24% των αντρών ανησυχεί για το αν θα συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό likes από τις δημοσιεύσεις τους, ενώ το ποσοστό αυτό στις γυναίκες ανέρχεται σε 17%. Στην περίπτωση που ένα άτομο ενδιαφέροντος δεν κάνει like, το 29% των ανδρών ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι θυμώνει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 17 =