αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μόλις τελείωσες το πανεπιστήμιο; Τώρα έχεις 5 χρόνια για να πάρεις τα μεγάλα ρίσκα»

«Μόλις τελείωσες το πανεπιστήμιο; Τώρα έχεις 5 χρόνια για να πάρεις τα μεγάλα ρίσκα»

Είναι η περίοδος κατά την οποία πολλοί νέοι αποφοιτούν από τις σχολές τους. Και τώρα; Αρχίζουν οι σκέψεις για το τι πρέπει να κάνεις, από εδώ και πέρα. Το πως θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να πετύχεις επαγγελματικά. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, ξανά «χτύπησε» με νέο βίντεο στη FB Page του και μιλά για αυτό ακριβώς.

Το τι πρέπει να κάνει ένας νέος που μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο. Όπως εξηγεί, σε αυτή τη φάση έχεις μπροστά σου ένα «παράθυρο 5 ετών» στο οποίο πρέπει να πάρεις τα μεγάλα ρίσκα και να κάνεις όλα όσα θες. Και δεν αναφέρεται στο να βγάλεις πολλά λεφτά. Αυτά δεν τα χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση.

Τώρα πρέπει να κάνεις σωστές επιλογές. Τολμηρές κινήσεις που θα είναι πιο δύσκολο να τις κάνεις σε 15 χρόνια, όταν ενδεχομένως θα έχεις παιδιά, σπίτια, οικογένεια. Η περίοδος αμέσως μετά το πανεπιστήμιο είναι η καλύτερη αλλά και η πιο σημαντική φάση, στη ζωή κάποιου, όπως λέει ο Gary Vaynerchuck.

What to do after graduatutuion

Graduating in the next few weeks or know someone who is?…Please give me 4:40 of your attention to…

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 13. Mai 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =