αρχικηVIRALΜόλις άνοιξε μουσείο με φλιπεράκια στο κέντρο της Αθήνας και παίζεις όσο θέλεις χωρίς να ρίχνεις κέρματα

Μόλις άνοιξε μουσείο με φλιπεράκια στο κέντρο της Αθήνας και παίζεις όσο θέλεις χωρίς να ρίχνεις κέρματα

Κάποιοι μεγάλωσαν μες τα φλιπεράκια, άλλοι έπαιζαν μαζί με τα παιδιά τους και κάποιοι τα γνώρισαν μέσα από την τηλεόραση.

Σήμερα, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ανάμεσα σε αρχαιότητες, μουσικούς του δρόμου και τουρίστες, μία πόρτα σε βγάζει στο παρελθόν, στον πολύχρωμο και μαγικό κόσμο των φλίπερ.

Το Μουσείο φλίπερ (Pinball) στο κέντρο της Αθήνας μόλις άνοιξε και είναι το μοναδικό του είδους του στην Ελλάδα. Εδώ άνθρωποι όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν και να παίξουν απεριόριστα πληρώνοντας το εισιτήριο εισόδου.

Στο ιδιαίτερο αυτό μουσείο θα βρούμε 110 σπάνιες μηχανές φλίπερ, από το 1960 μέχρι και ένα star wars του 2007. Όλα τα μηχανήματα είναι τέλεια συντηρημένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα για παιχνίδι.

«Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε στο κοινό αυτά τα τεχνολογικά θαύματα και να διατηρήσουμε τον πολιτισμό τους μέσα στο χρόνο» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες. Ένας πολύχρωμος κόσμος γεμάτος ήχους, φωτάκια, εντυπωσιακά έργα ζωγραφικής για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι μικροί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − one =