αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπορείς να ξεκινήσεις ένα project από το σαλόνι του σπιτιού σου. Εδώ είναι 4 business ιδέες

Μπορείς να ξεκινήσεις ένα project από το σαλόνι του σπιτιού σου. Εδώ είναι 4 business ιδέες

Το έχουμε ξανά πει: Η τεχνολογία έχει κάνει τα δεδομένα πιο εύκολα. Μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου επιχειρηματικό project από το σαλόνι του σπιτιού σου. Κυριολεκτικά. Με μόνο εξοπλισμό ένα laptop και μια σύνδεση στο ίντερνετ. Κάπως έτσι, θα έχεις υποψήφιους πελάτες από όλο τον κόσμο. Ακόμα κι αν το νέο project δεν είναι η βασική σου δουλειά, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα καλό παράλληλο εισόδημα. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι περισσότεροι πετυχημένοι επιχειρηματίες έχουν παράλληλες ροές εισοδήματος.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Τι projects μπορεί να ξεκινήσει κάποιος, αύριο το πρωί, από το σπίτι του; Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές. Το It’s Possible παραθέτει 4 από αυτές. Έτοιμος;

1# Online καθηγητής γλωσσών: Το Skype σου επιτρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο, με πελάτες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αν ξέρεις 2 ή παραπάνω γλώσσες, ξεκίνα. Μπορείς να ορίσεις την δική σου τιμή και χρονοδιάγραμμα. Και που ξέρεις, ίσως κάποια ημέρα ταξιδέψεις και στις χώρες των «μαθητών» σου.

2# Blogger: Επίσης κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα δικό σου blog σε μια δωρεάν πλατφόρμα όπως το WordPress. Αρκεί να έχεις βρει την θεματολογία με την οποία θέλεις να ασχοληθείς. Στη συνέχεια θα ξεκινήσεις σιγά- σιγά να χτίζεις το κοινό σου. Με την βοήθεια και των social media. Στόχος να «πιάσεις» μια αξιοπρεπή επισκεψιμότητα και να προσελκύσεις διαφημιζόμενους.

3# Reseller στο Amazon: Αυτή η πλατφόρμα σου δίνει διάφορες δυνατότητες. Μια από αυτές είναι να πουλάς τα προϊόντα που θες, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Εσύ πρέπει απλά να βρεις τον αγοραστή. Και η Amazon διευκολύνει όλη τη διαδικασία από εκεί και πέρα.

4# Γκουρού ψηφιακών νομισμάτων: Με την μανία που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βγάζουν έμμεσα χρήματα από αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι trader. Μπορείς απλά να είσαι ο «ειδικός». Αυτός, δηλαδή, που θα παρακολουθεί την πορεία των νομισμάτων και θα μπορεί να δίνει επενδυτικές συμβουλές. Μια αρκετά εξειδικευμένη δουλειά, την οποία όμως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που την κάνουν σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας ως «όχημα» τα social media, κάποιο blog ή live streamings. Κάποιοι μάλιστα έχουν και συνδρομητές επί πληρωμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =