αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια CEO που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτιαξε ένα κολοσσό, αποκαλύπτει το πως αντιμετωπίζει τις αποτυχίες

Μια CEO που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτιαξε ένα κολοσσό, αποκαλύπτει το πως αντιμετωπίζει τις αποτυχίες

H Tory Burch έχει καταγράψει τη δική της ιστορία επιτυχίας, ξεκινώντας από το μηδέν. Το 2004 άνοιξε ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη και σήμερα έχει ένα brand μόδας με πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Είναι η Tory Burch με τη ομώνυμη μάρκα ρούχων. Την ίδια στιγμή, η εταιρία έχει 9 sites τα οποία πραγματοποιούν online πωλήσεις.

Η ίδια έχει επίσης ιδρύσει το Tory Burch Foundation, το οποίο βοηθά τις γυναίκες επιχειρηματίες να κάνουν το ξεκίνημα τους. Παρέχοντας, μεταξύ άλλων, χρηματοδότηση και καθοδήγηση. Η Tory Burch έχει καταγράψει το δικό της success story και μάλιστα το 2008 μπήκε στη λίστα του Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.

Σε συνέντευξη της στο αμερικανικό Thrive Global, μιλά για το πως αντιμετωπίζει τις αποτυχίες.

«Έχουν υπάρξει τόσες πολλές αποτυχίες, αλλά προσπαθώ να τις μετατρέπω σε ευκαιρίες. Παίρνω γνώσεις για το μέλλον και να πηγαίνω μπροστά», τονίζει η πετυχημένη CEO.

Η ίδια αποκαλύπτει και τι είναι αυτό που της δίνει ενέργεια. «Να είμαι γύρω από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν επίσης περιέργεια», σημειώνει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + twenty =