αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜια νέα θέση εργασίας άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι η εταιρία Παπαδοπούλου- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Μια νέα θέση εργασίας άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι η εταιρία Παπαδοπούλου- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Μπορεί να είμαστε εν μέσω καλοκαιριού, όμως οι καλές αγγελίες για νέες θέσεις εργασίας δεν λείπουν. Σε αυτό τον δρόμο κινείται και η γνωστή εταιρία Παπαδοπούλου, η οποία άνοιξε μια νέα θέση εργασίας. Συγκεκριμένα αναζητά Ελεγκτής Ποιότητας στο εργοστάσιο των Οινόφυτων.

Ο Ελεγκτής Ποιότητας αναφέρεται στον Προϊστάμενο Ποιότητας του εργοστασίου. Πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας των ημιετοίμων και τελικών προϊόντων συμπεριλαμβανομένων αναλύσεων των εισερχομένων υλικών (Α’ υλών & υλικών συσκευασίας). Ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO9001 και Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO22000.

Προτείνει εργαλεία και διαδικασίες για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του εργοστασίου. Συμμετέχει στις διερευνήσεις των θεμάτων ποιότητας και στην εκτέλεση των αντίστοιχων διορθωτικών ενεργειών για την επίλυση αυτών. Φροντίζει για την τήρηση όλων των κανόνων Ορθής Βιομηχανικής & Υγιεινής Πρακτικής. Συντονίζει το πρόγραμμα καθαρισμού και τις αρμοδιότητες του τμήματος καθαρισμού της εγκατάστασης. Συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού του εργοστασίου πάνω σε θέματα Ορθής Βιομηχανικής & Υγιεινής Πρακτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν Πτυχίο ΑΕΙ Χημικού, Χημικού Μηχανικού, Τεχνολόγου Τροφίμων (Γεωπονικού Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι). Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου ΕΔΩ.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − twelve =