αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια ελληνική επιστροφή: Το brand Softex είναι πάλι «ζωντανό»

Μια ελληνική επιστροφή: Το brand Softex είναι πάλι «ζωντανό»

Ένα ιστορικό ελληνικό brand, η Softex, επιστρέφει. Εννέα μήνες μετά την απόφαση της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας ( θυγατρική της ιταλικής Bolton Group) να πετάξει λευκή πετσέτα στην ελληνική αγορά, θα δούμε πάλι τα γνωστά χαρτομάντιλα στα ράφια. Ποιος όμως βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» της Softex;

Νέος ιδιοκτήτης του γνωστού brand, το οποίο αποτελούσε ένα από τα πλέον ισχυρά επώνυμα σήματα της κατηγορίας, είναι η εταιρεία Softex Μονοπρόσωπη που ανήκει στην NTERTRADE HELLAS.

Πηγές της NTERTRADE HELLAS επιβεβαίωσαν στο Capital.gr ότι απέκτησαν το brand Softex, δεν θέλησαν ωστόσο να αποκαλύψουν το ύψος της συγκεκριμένης επένδυσης, ενώ περιορίσθηκαν να δηλώσουν πως τα προϊόντα Softex θα επανέλθουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος του έτους.

H INTERTRADE HELLAS A.B.E.E., που πέρυσι εμφάνισε πωλήσεις 55 εκατ. ευρώ και εφέτος εκτιμάται ότι αυτές θα ξεπεράσουν τα 62 εκατ. ευρώ, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, παράγοντας χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτα και κουζινόχαρτο για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Επενδύοντας τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ, η εταιρεία διαθέτει εργοστάσιο στις Αχαρνές, παράγει 50.000 τόνους χαρτί και απασχολεί περισσότερους από 110 εργαζομένους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =