αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μην επιτρέπετε σε άλλους, να μην σας παίρνουν στα σοβαρά λόγω της ηλικίας σας», λέει ο Mr Virgin στους νέους επιχειρηματίες

«Μην επιτρέπετε σε άλλους, να μην σας παίρνουν στα σοβαρά λόγω της ηλικίας σας», λέει ο Mr Virgin στους νέους επιχειρηματίες

Ένα σύνηθες φαινόμενο, αναλύει ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, σε blog του. Ένα φαινόμενο που είναι αρκετά σύνηθες και στην Ελλάδα: βλέπουμε πολλές φορές ότι ένας νεαρός επιχειρηματίας είναι δύσκολο να πείσει για τις ιδέες και τις προτάσεις του. Διότι οι άνθρωποι που έχει απέναντι του εστιάζουν κυρίως στην ηλικία του και… δεν τον παίρνουν και τόσο στα σοβαρά. Ξεχνώντας προφανώς, ότι για παράδειγμα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημιούργησε το Facebook σε ηλικία 19 χρονών.

«Ποτέ μην αφήσετε άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν την ηλικία σας, ως δικαιολογία για να μη σας πάρουν στα σοβαρά» λέει ο Richard Branson απευθυνόμενος στους νέους επιχειρηματίες.

Και συμπληρώνει: «Οι νέοι επιχειρηματίες βλέπουν τον κόσμο με φρέσκια ματιά και αποφασιστικότητα. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες καινοτομίες και ιδέες του σύγχρονου κόσμου, προήλθαν από άτομα σαν εσάς».

Παράλληλα, ο έμπειρος businessman υπογραμμίζει ότι είναι βασικό να αγαπάμε τη δουλειά μας. «Όταν είμαστε ξύπνιοι, ξοδεύουμε περίπου το 80% της ζωής μας στην εργασία. Είναι σημαντικό να αγαπάμε αυτό που κάνουμε» λέει ο Branson.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =