αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜεγαλώνει κατά 15.500 τ.μ. το Smart Park- Πήρε το ΟΚ η εταιρία Reds

Μεγαλώνει κατά 15.500 τ.μ. το Smart Park- Πήρε το ΟΚ η εταιρία Reds

Εκδόθηκε από τις αρμόδιες αρχές η οικοδομική άδεια την οποία είχε αιτηθεί η  REDS Α.Ε. για την κατασκευή συγκροτήματος κτιρίων επιφανείας 15.500 τ.μ. ως τμήμα της Β’ Φάσης ανάπτυξης του Εμπορικού Πάρκου “Smart Park” στα Σπάτα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

Κατ’ επέκταση η θυγατρική της REDS, ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., προτίθεται να εκκινήσει το επόμενο διάστημα σταδιακά την υλοποίηση, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις του Smart Park, προκειμένου να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή νέο κτίριο επιφανείας περίπου 800 μ2, ώστε να καλυφθούν υπάρχουσες ανάγκες καταστημάτων και χώρων εστίασης, ενώ το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Smart Park ανέρχεται στο 100%.

Περαιτέρω, στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart, ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ καθώς και του καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

Αναλυτικότερα:

– σε χώρο που μισθώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και με διακριτικό τίτλο “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, λειτουργεί πλέον κατάστημα συνολικής επιφανείας περίπου 5.900 τ.μ., το οποίο διαθέτει χώρους πώλησης περίπου 4.000 τ.μ. και επιπλέον υπόγεια αποθήκη περίπου 1.200 τ.μ.

– σε χώρο επιφανείας περίπου 264 μ2 που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία “B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ” και διακριτικό τίτλο “B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ” λειτουργεί πλέον κατάστημα λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 13 =