αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜήπως κάνεις κάποιες από αυτές τις 7 κινήσεις; Μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα σου στα social media

Μήπως κάνεις κάποιες από αυτές τις 7 κινήσεις; Μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα σου στα social media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Έχουν κάνει την επικοινωνία πολλών ανθρώπων -ακόμα και από μακρινές γεωγραφικές περιοχές- πιο εύκολη. Μπορείς να ενημερωθείς, να διαμοιράσεις τα νέα σου, να αναπτύξεις μια δική σου επιχείρηση. Όλα μπορούν να γίνουν πολύ πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τα παλαιότερα χρόνια.

Ωστόσο, το να κινηθείς σωστά στον κόσμο των social media δεν είναι πάντα εύκολο. Πολλές φορές, κάνουμε λάθος κινήσεις οι οποίες είναι ικανές να καταστρέψουν την εικόνα μας. Να γίνουμε αυτομάτως αντιπαθητικοί προς τους άλλους. Και μετά είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα.

Σε αυτό ακριβώς εστιάζει το παρακάτω γράφημα. Παρουσιάζει τις 7 κινήσεις που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στα social media. Για παράδειγμα, μήπως τσακώνεσαι συνεχώς στα σχόλια; Μήπως κάνεις like στις δικές σου αναρτήσεις; Μήπως κάνεις υπερβολικά πολλά post; Τίποτα από αυτά δεν είναι καλό για την εικόνα σου. Δες όλα τα μεγάλα #not παρακάτω.

These 7 don'ts will destroy you on social media? ??What's the most awkward thing you've ever done online?#AwkwardMomentsDay

Posted by Wix on Sonntag, 18. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 10 =