αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜέσα στον Ιανουάριο ανοίγουν οι αιτήσεις για 610 μόνιμες θέσεις εργασίας σε Υπουργεία και άλλους κρατικούς φορείς

Μέσα στον Ιανουάριο ανοίγουν οι αιτήσεις για 610 μόνιμες θέσεις εργασίας σε Υπουργεία και άλλους κρατικούς φορείς

Πρεμιέρα με δύο νέες προκηρύξεις μονίμων (16Κ/2017 και 1Γ/2017) θα κάνει το 2018. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, τον Ιανουάριο θα «τρέξουν» δύο προκηρύξεις για την πλήρωση 610 μόνιμων θέσεων εργασίας.

Όπως διαβάζουμε στο Insider.gr, στην πρώτη προκήρυξη 16Κ/2017, προβλέπεται να πληρωθούν 62 θέσεις μονίμου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία- Εφορείες Αρχαιοτήτων- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Ν.Π.Δ.Δ.).

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι Αρχαιολόγοι, στελέχη Πληροφορικής, υπάλληλοι Διοικητικού- Λογιστικού, Γραμματείς, Κλητήρες και Φύλακες- Νυχτοφύλακες.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 23 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Στην δεύτερη προκήρυξη 1Γ/2017 του ΑΣΕΠ, προβλέπεται η πρόσληψη 548 μονίμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΠΕ Εφοριακοί και ΠΕ Τελωνειακοί, ενώ για την επιλογή τους θα πραγματοποιηθεί γραπτός διαγωνισμός.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 3 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 18 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 2 =