αρχικηVIRALΛίστα: Οι πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρίες για το 2017

Λίστα: Οι πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρίες για το 2017

Για τους πιο αγχώδεις ταξιδιώτες, μια λίστα με αεροπορικές εταιρίες που παρέχουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια σίγουρα θα τους είναι χρήσιμη. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, το 2016 ήταν μια από τις πιο ασφαλείς χρονιές στην ιστορία της αεροπλοΐας. Παρά τα τρανταχτά δυστυχήματα, ο αριθμός των αεροπλάνων που πέφτουν μειώνεται σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια.

Το site AirlineRatings.com της Αυστραλίας, μάλιστα, έδωσε την καθιερωμένη ετήσια λίστα με τις αεροπορικές που αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των ταξιδιωτών, με την Qantas να είναι για 4η συνεχή χρονιά στην κορυφή. Η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καμία καταγραφή απωλειών και παραμένει παράδειγμα ασφάλειας και υπεροχής στη λειτουργία της.

Ολόκληρη η λίστα με τις 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές (αλφαβητικά) είναι η εξής: Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Delta Air Lines, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, Virgin Atlantic και Virgin Australia.

Όσον αφορά τις low-cost εταιρίες, οι 10 πιο ασφαλείς είναι οι: Aer Lingus, Flybe, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Jetstar Asia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling και Westjet, οι οποίες «πέρασαν» το International Air Transpot Association Operational Safety Audit.

Πηγή: Clickatlife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + eight =